وقت سفارت چک

برای تعیین وقت سفارت می توان با شماره تلفن سفارت جمهوری چک تماس حاصل کرد. تعیین وقت سفارت چک از طرق مختلف قابل دستیابی است. آژانس ها و شرکت های مختلف می توانند زمان مراجعه به سفارت را برای افراد تعیین کنند. معمولاً سه تا پنج هفته بعد از درخواست، وقت مصاحبه تعیین می شود. برای تعیین وقت مصاحبه توسط شرکت ها و آژانس های مختلف، مدارک مورد نیاز را برای این شرکت ها ارسال می کنید و این شرکت ها اقدام به تعیین وقت مصاحبه می کنند.

وقت سفارت چک

وقت سفارت چک

ساعت کاری سفارت از ۸:۳۰ صبح الی ۱۶:۳۰ می باشد و اولویت بررسی با کسانی است که در مرحله تصمیم نهایی برای صدور یا عدم صدور ویزا هستند یا مدارک ناقصی دارند و باید مدارک خود را کامل نمایند.

سفارت در روزهای یکشنبه تا پنجشنبه کار می کند. روزهای یکشنبه، دوشنبه و پنجشنبه مختص درخواست ویزای کوتاه مدت است. وقت سفارت چک در روز سه شنبه نیز مختص درخواست ویزای بلند مدت و اقامت دائمی جمهوری چک است.

دریافت ویزای جمهوری چک مانند همه ی کشورها دارای شرایط خاص خود است. با مراجعه به سفارت این کشور در تهران می توان نوع ویزای خود را انتخاب کرد و با ارائه مدارک مورد نیاز به اخذ ویزا مبادرت ورزید. جمهوری چک عضو اتحادیه شینگن است و به دریافت ویزای شینگن نیاز دارد.

جمهوری چک

جمهوری چک کشوری در اروپای مرکزی است. بزرگ ترین شهر و پایتخت آن پراگ است. این کشور در زمینه برقراری صلح و دموکراسی چهارمین کشور منطقه است. این کشور ۱۰ میلیون نفر جمعیت دارد و واحد پول آن کرونا است. مردم این کشور کم ترین اهمیت را به مذهب می دهند.

جمهوری چک

جمهوری چک

شرایط کشور جمهوری چک

جمهوری چک با کشورهای آلمان، اسلواکی، لهستان و اتریش همسایگی دارد. این کشور به دلیل قرار گیری در مرکز اروپا با شرق و غرب اروپا در ارتباط است. رئیس دولت در این کشور نخست وزیر است و دو مجلس نمایندگان و سنا دارد. زبان مردم این کشور چکی است. یکی از دانشگاه های معروف این کشور دانشگاه چرلز است که در رشته ی پزشکی معروف است و تعداد زیادی از دانشجویان ایرانی در آن تحصیل می کنند. در این کشور نویسنده های مشهوری همچون فرانتس کافکا ،میلان کوندرا و بهومیل هرابال زاده شده اند.

شرایط کشور جمهوری چک

شرایط کشور جمهوری چک

استان های جمهوری چک:

  • پراگ با مرکزیت پراگ
  • بوهم مرکزی با مرکز اداری پراگ
  • استان بوهم جنوبی با مرکزیت چسکه بودیووتسه
  • استان پلزن با مرکزیت پلزن
  • استان کارلووی واری با مرکزیت کارلووی واری
  • استان اوستی ناد لایم با مرکزیت اوستی ناد لایم
  • استان لیبرتس با مرکزیت لیبرتس
  • استان هرالتس کرالووه
  • استان پاردوبیتسه با مرکزیت پاردوبیتسه
  • استان الوموتس با مرکزی الوموتس
  • استان مواروی-سیلتزی با مرکزیت استراوا
  • استان مواروی جنوبی با مرکزیت برنو
  • استان زلین با مرکزیت زلین
  • استان ویسوچینا با مرکزیت ییهلاوا

آب و هوای جمهوری چک

این کشور کشوری چهار فصل است. دارای زمستان های سرد، تابستان های گرم و بهار و پاییز معتدل است. این کشور طبیعت بسیار زیبایی دارد. دریاچه ها، جنگل های وسیع و فراوان، پارک های ملی و رودخانه ها مناظر بسیار زیبایی را پدید آورده اند.

غذا

از مواردی که در جمهوری چک بسیار معروف است غذاست. آن ها به گوشت اهمیت زیادی می دهند. گوشت خوک از جمله مهم ترین غذاهای این کشور محسوب می شود. از جمله غذاهای معروف جمهوری چک می توان به یچین کولینو (زانوی بریان شده خوک به همراه سس مخصوص و مخلفات) و اسمازنی سیر (گوشت سرخ شده با پنیر هلندی که درون نان پیچیده شده) اشاره کرد. از دیگر غذاهای اصلی این کشور ماهی کپور است که غذای اصلی مردم چک در کریسمس شناخته می شود.

غذا

غذا

مناطق دیدنی جمهوری چک

  • پل کارل

این پل روی رود ولداوا بنا شده و حدود ۶۰۰ سال قدمت دارد. ۱۳ تندیس و گذر وجود دارد در آن که محل گذر هنرمندان دوره گرد و خیابانی بوده است. این پل در زمان پادشاهی کارل چهارم ساخته شده است.

مناطق دیدنی جمهوری چک

مناطق دیدنی جمهوری چک

  • میدان قدیم شهر پراگ

این میدان با معماری خاص خود می تواند نمایشگر تاریخ جمهوری چک باشد. در معماری میدان قدیم پراگ از سبک های رومانسک، باروک، گوتیک، روکوکو استفاده شده است. در این میدان کلیسای سنت نیکولا به سبک باروک، تالار قدیمی با معماری ترکیبی رنسانس و گوتیک قرار دارند. این میدان علی الخصوص در تابستان ها پر از گردشگر است.

میدان قدیم شهر پراگ

میدان قدیم شهر پراگ

  • قلعه پراگ

این قلعه نمونه ای زیبا از معماری گوتیک است. بناهای موجود در این قلعه در دوره های مختلف ساخته شده اند. در این محوطه کلیسای جامع، کاخ سلطنتی، صومعه، برج های دفاعی، باغ های سرسبز و سه کلیسای دیگر وجود دارد. قلعه پراگ با مساحت ۷۰ هزار متر مربع بزرگ ترین قلعه جهان است.

قلعه پراگ

قلعه پراگ

  • ساعت نجومی پراگ

این ساعت که مربوط به قرون وسطی است در شهر پراگ ساخته شده است و قدیمی ترین ساعت از این دست محسوب می شود که هنوز کار می کند. این ساعت توسط یک ریاضی دان ساخته شد. هر روز رأس ساعت ۱۲ مجسمه خصلت های بد و ۴ مجسمه خصلت های خوب از درون ساعت بیرون می آید.

ساعت نجومی پراگ

ساعت نجومی پراگ

  • بازدید از شهرهای چسکی کروملوف و کوتنا هرا

این شهرها که دارای مناظر دیدنی و آثار فراوانی هستند از پر بازدید ترین شهرهای جمهوری چک به شمار می آیند.

کنسولگری سفارت چک در ایران

با مراجعه به بخش کنسولگری در وقت سفارت چک می توان درخواست ویزای کوتاه مدت و بلند مدت کرد. با ارائه مدارک و اسناد و اطلاعات در روزهای مشخص می توان این کار را انجام داد. برای ورود به جمهوری چک باید ویزای شینگن داشت زیرا این کشور جزء اتحادیه شینگن است. سفارت جمهوری چک در منطقه ی فرمانیه تهران قرار دارد. آدرس سفارت جمهوری چک فرمانیه، خیابان بوستان، خیابان نسترن، پلاک ۳۶ است.

مدارک لازم برای دریافت ویزای جمهوری چک

  • گذرنامه ایرانی

گذرنامه باید دارای اعتبار حداقل ۳ ماهه باشد. کپی ویزاهای قبلی و مهرها، کپی صفحه اول گذرنامه و ۲ صفحه خالی از گذرنامه لازم است.

  • یک قطعه عکس ۳ در ۴ با پس زمینه سفید.
  • داشتن بیمه پزشکی و کپی آن
  • مدارک هتل و اطلاعات پرواز
  • گواهی تأیید محل اقامت، یا گواهی تأیید تأمین هزینه ها توسط شخص دعوت کننده که باید از سوی اداره پلیس و اداره مهاجرت جمهوری چک تأیید شده باشد.
  • تأییدیه برای تمکن مالی
  • اظهار نامه ی بانکی به همراه گردش حساب ۳ ماه آخر
  • ترجمه ی رسمی انگلیسی شناسنامه و دفترچه بیمه مهردار
  • ترجمه ی رسمی انگلیسی قرارداد یا گواهی استخدام مهردار
  • معرفی نامه برای دریافت ویزای تجاری
  • گواهی عضویت در انجمن رسمی حرفه ای یا سابقه ی رسمی فعالیت در نمایشگاه برای هنرمندان
  • گواهی اشتغال به تحصیل برای دانش آموزان
  • گواهی دریافت مستمری برای بازنشستگان
  • مدارک لازم برای هدف از سفر که می تواند یکی از موارد زیر باشد:

مأموریت رسمی: در این ویزا مدارکی همچون حکم مأموریت، یادداشت رسمی یا دعوت نامه لازم است. باید فرم تایپ شده مأموریت را به همراه عکس و یادداشت رسمی به وزارت خارجه تحویل داد.

تجارت: در این نوع ویزا باید دعوت نامه از سوی شرکت یا سازمان عضو اتحادیه اروپا داشته باشید و اصل این مدرک باید توسط اداره ی پلیس و اداره مهاجرت جمهوری چک بررسی شود. همچنین تاریخ و دلیل دعوت نیز باید در دعوت نامه قید شده باشد.

گردشگری: برای دریافت این ویزا باید مدارک و اطلاعات پرواز، مدارک هتل یا محل اقامت و دلیل سفر را به همراه داشت. همچنین مدت اقامت نیز باید در مدرکی قید شده باشد.

دیدار از خانواده و بستگان: برای این نوع ویزا باید دعوت نامه ای از سوی خویشاوند یا بستگان خود داشته باشید.

نمایشگاه تجاری: برای ویزای نمایشگاه های تجاری باید رسید پرداخت هزینه غرفه در نمایشگاه و گواهی نماینده رسمی نمایشگاه یا سازمان تنظیم کننده نمایشگاه را تحویل دهید.

مسابقات ورزشی: برای دریافت ویزای ورزشی باید دعوت نامه مسابقات مربوطه و مدارک مربوط به فدراسیون یا سازمان ورزشی مربوطه در ایران را ارائه دهید.

کنفرانس های علمی: برای گرفتن این نوع ویزا باید دعوت نامه ی رسمی از برگزارکننده ی کنفرانس همراه با مهر داشته باشید. همچنین چکیده مقاله ارائه شده نیز باید تحویل داده شود.

نکاتی درباره اخذ ویزا

  • افراد زیر ۱۸ سال باید رضایت نامه و گواهی والدین یا گواهی سرپرستی کسی که فرد را در سفر همراهی می کند، همراه خود داشته باشند.
  • افرادی که مشاغل خاص دارند باید یادداشت رسمی و گواهی اشتغال در سازمان یا انجمن مربوطه را داشته باشند. اعضای هیئت دولت، مقامات عالی رتبه، قضات، پلیس، افسران ارتش، روزنامه نگاران و … در این دسته قرار می گیرند.
  • هزینه ی اخذ ویزای جمهوری چک برای کودکان ۶-۱۲ سال ۳۵ یورو و برای بزرگسالان ۶۰ یورو در نظر گرفته شده است که در محل سفارت پرداخت می شود.
  • برای درخواست ویزا در ابتدا باید ایمیلی حاوی تمامی اطلاعات شخصی برای سفارت ارسال شود.
  • ۱٫۵ ماه قبل سفر برای دریافت ویزا باید اقدام نمود.
  • در اوقاتی که سفرها زیاد است بهتر است ۲ ماه قبل سفر برای دریافت ویزا اقدام کرد.
  • داشتن بیمه نامه ی مولتی در صورت داشتن ویزای مولتی الزانی می باشد.
  • برای دریافت ویزای جمهوری چک از قبل باید وقت قبلی گرفته باشید.
  • در صورت داشتن پاسپورت های قبلی بهتر است آن ها را نیز به عنوان مدارک خود تحویل دهید.

آژانس سفری دیگر مجری مستقیم در خصوص ویزای چک ، وقت سفارت چک و تور چک ۸۸۸۵۱۰۸۰-۰۲۱